BGT Transport & Expeditie B.V. Sluisjesdijk 127, 3087 AE Rotterdam
Tel. +31 (0)10 4949600
forwarding@bgttrans.nl

Historie

Tijdlijn


88

BGT Transport & Expeditiebedrijf B.V. werd in 1988 opgericht door drie mede-eigenaren en fungeert sindsdien als een betrouwbare logistieke partner voor alle transportmodaliteiten over weg, rivier, zee en lucht.


91

BGT Transport & Overslag B.V. werd opgericht in 1991 om de logistieke dienstverlening met warehousing, distributie en value added logistics, zoals orderpicken, co-packen, ompakken en orderpicken, te verbeteren en aan te vullen.

Beide entiteiten van BGT hebben door de jaren heen een stabiel aantal vaste klanten opgebouwd door de ruime ervaring en specialisatie in onder meer groupage en compleet transport, temperatuur gecontroleerd farmaceutisch transport, logistieke oplossingen voor de olie & gas industrie, expeditie, project zendingen, zeevracht, luchtvracht, warehousing, distributie, orderpicken en verpakken


02

Vanaf 2002 is BGT overgenomen door Meeus en werkt vanaf dat moment als onderdeel van deze transportgroep onder eigen naam en management met de voordelen van de Meeus Group organisatie.


21

Essers